Pillr versnelt jouw werkproces

Met één centraal platform voor alle partijen werk jij efficiënt samen met jouw collega's, leveranciers en partners. Door alle informatie op één centrale plek te beheren en controleren, ontstaat er één centrale bron met up-to-date informatie.

Makkelijker samenwerken

Werk makkelijk samen met jouw interne én externe partners

Upload meerdere aspectmodellen in één project, zoals een installatie-, constructief- en bouwkundigmodel. Iedere partij beheert zijn eigen model met versiebeheer. Zo hou je duidelijk overzicht op jouw project.

 • Maak op het platform taken aan voor jouw collega's en partners zodat zij hun ontwerpen kunnen aanpassen.
 • Beheer al deze taken in één duidelijk dashboard waar je direct de status kunt zien.
 • Geef de gebouweigenaar inzicht in het ontwerp.
 • Publiceer jouw model direct vanuit Revit naar Pillr.

Sneller controleren

Sneller jouw modellen en projecten controleren

Controleer jouw model op BIM-standaarden met één van de bestaande regelsets, zoals de BIM basis ILS of met jouw eigen regels. Maak van de incidenten eenvoudig taken en wijs deze toe aan de verantwoordelijke.

 • Maak een checkdefinitie aan.
 • Kies uit bestaande regels of maak nieuwe regels aan.
 • Beslis of de nieuwe regels beschikbaar zijn voor iedereen, alleen voor je collega’s of deze zelfs privé houdt.
 • Selecteer welke modellen er gecontroleerd worden.
 • Voer de controle handmatig uit of plan deze in, op specifieke momenten of iedere keer dat er een nieuw model wordt geüpload.
 • Gebruik de plug-ins voor Revit en Navisworks om direct de taken te verwerken.

Data hergebruiken

Hergebruik de data op Pillr voor andere workflows en applicaties

Exporteer jouw Revit-model naar een IFC of DWG bestand. Gebruik de Excel-export om jouw data te koppelen aan een ERP of MJOP-systeem.

 • Exporteer de data op Pillr zoals jij wilt.
 • Gebruik deze data als basis voor bestek.
 • Of baseer hierop jouw meerjarenonderhoudsplan.
 • Exporteer incidenten naar een BCF-bestand voor uitwisseling met non-Autodesk programma’s.

Wat doet Pillr voor jou?

ontwerpers

Voor designers zoals architecten en ingenieurs is Pillr dé tool voor het verhogen van de kwaliteit van jouw BIM-model. Krijg inzicht in de ontwerpkwaliteit en stuur bij wanneer nodig. Gebruik de online modelchecker om het geproduceerde BIM-model te controleren op bijv. de BIM basis ILS. Gebruik het takenbord om zowel interne als externe communicatie te stroomlijnen.

bouwers

Voor bouwers zoals aannemers en bouwkostendeskundigen is Pillr dé tool om de informatie van het BIM-model te controleren op betrouwbaarheid. Gebruik diagrammen om visueel inzicht te krijgen in hoeveelheden. Gebruik de online modelchecker om het BIM-Model te controleren op specifieke data. Gebruik het takenbord om communicatie met jouw ketenpartners te stroomlijnen.

beheerders

Voor beheerders zoals projectmanagers is Pillr dé tool om gegevens uit het BIM-modellen te halen en het ontwikkelingsproces te ondersteunen. Gebruik de diagrammen om visueel inzicht te krijgen in het BIM-model. Houd met het algemene dashboard grip op meerdere projecten. Stuur bij door gebruik te maken van projectdashboard en het takenbord.

eigenaren

Voor eigenaren zoals gebouweigenaren, facilitaire bureaus of gemeentes en overheden is Pillr dé tool om inzicht te krijgen in hun vastgoed. Met de diagrammen bieden we visueel inzicht het model. Maak gebruik van de koppelingen naar tooling om MJOPs te maken. Bekijk en inventariseer de materialen van je bouwwerken. Krijg inzicht in de levenscycli en neem actie wanneer nodig.

Hoe kunnen we jouw digitale bouwproces ondersteunen?

Ben je benieuwd naar Pillr? En naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsprocessen? Vul jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.