Banner

Maak gebruik van Single Sign On en Multi-Factor Authentication

07-11-2023 - Security-eisen worden steeds belangijker voor de organisaties. Bij het ontwikkelen van Pillr hebben we daar zeker rekening mee gehouden. Onze systemen worden bijvoorbeeld gecontroleerd door pentesten (gesimuleerde aanvallen om kwetsbaarheden in kaart te brengen). 

Een extra slotje op de deur 
Wil je ervoor zorgen dat jouw gebruikers van de al veilige Pillr omgeving nog een extra slotje op de deur zetten? Dan bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een koppeling met Microsoft en Autodesk. Let op; in eerste instantie zorgt deze koppeling er alleen voor dat je gebruik kunt maken van Single Sign On (SSO). Dit houdt in dat de gebruiker kan inloggen met zijn Autodesk of Microsoft account. Vervolgens kun je ook Multi-Factor Authentication (MFA) instellen in je Autodesk en/of Microsoft account. Bijkomend voordeel: je hoeft geen extra wachtwoorden te onthouden.

Houd productdata veilig met het hele team 
Het instellen van MFA is van belang voor je hele want je bent zo sterk als de zwakste schakel! Zorg er dus voor dat je dit met het hele team doet. Zo houd je jullie projectdata extra veilig.

Instellen: Single Sign On en Multi-Factor Authentication 
Uit onze statistieken blijkt helaas dat nog maar een klein deel van de gebruikers deze stap heeft genomen. Wil je jouw data ook extra veilig houden en weten hoe je MFA kunt instellen? Volg dan de stappen uit deze video’s.
 

Zet eerst SSO aan:


Stel vervolgens MFA in: 
Klik hier voor meer informatie.