Banner

Masterclass op BIM Onderwijsdag

07-11-2023 - Afgelopen maand was de BIM Onderwijsdag 2023. Op deze dag zijn het onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar gebracht met als doel de bouwsector vooruit te helpen op het gebied van BIM. Want de nieuwe generatie staat straks aan het roer.

Na de stap die we met zijn allen gemaakt hebben om van 2D naar 3D over te gaan en BIM te omarmen, moeten we ons nu gaan richten op het essentiële belang van datastandaarden. Hier gaven onze collega's Bas en Sjors een masterclass over. Zij vertelden dat er volop uitdagingen zijn in de bouw en dat deze er ook altijd zullen zijn. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden moet je flexibel zijn in iedere situatie. En dit kan alleen maar als je jouw data goed op orde hebt! Gelukkig zijn er steeds nieuwe ontwikkelingen en innovaties om meer en betere validatiemogelijkheden en inzicht te hebben in de data uit de BIM-modellen. 

Bekijk hier de terugblikvideo. Wil je graag de presentatie downloaden? Dit kan als je je registreert voor de BIM Onderwijs Academy. Je kunt hiervoor kosteloos inloggegevens krijgen. Neem contact op via info@bimonderwijsdag.nl.