Banner

Nieuwe integratie Pillr met Autodesk Construction Cloud, waardoor BIM-projecten worden verbeterd

09-01-2024 - Pillr is verheugd om aan te kondigen dat er nu een nieuwe koppeling met Autodesk Construction Cloud®, een bundel van softwaretools die geavanceerde technologie, een netwerk voor bouwers en voorspellende inzichten voor bouwteams integreert.

Deze samenwerking maakt de communicatie en besluitvorming efficiënter. Projectmanagers kunnen nu 3D-modellen die worden beheerd in Autodesk Build, Autodesk Docs of BIM 360 direct in Pillr importeren. Updates van gekoppelde 3D-modellen in Autodesk Construction Cloud worden automatisch bijgewerkt in Pillr. 

In de bouwindustrie, waar veel partijen betrokken zijn bij een project, is samenwerking essentieel. Autodesk-gebruikers werken niet alleen aan hun eigen projecten binnen Autodesk Construction Cloud, maar nemen ook deel aan projecten van andere bedrijven in hetzelfde platform. 

Met deze nieuwe integratie kunnen projectteams nu nalevingscontroles uitvoeren op BIM-standaarden of andere voorschriften/vereisten op BIM-modellen voor al hun projecten. De integratie is te vinden in de Autodesk Build App Gallery of het BIM 360 Apps-tabblad, waardoor projectmanagers geautomatiseerde modelcontroles kunnen uitvoeren in Pillr. 

De Pillr-app is nu beschikbaar in de Autodesk App Store. Na installatie kunnen projectteams direct gebruikmaken van de integratie tussen Pillr en Autodesk Construction Cloud om de algehele kwaliteit en efficiëntie van hun BIM-modellen te verbeteren. Dit geldt ongeacht het account waar ze mee werken, doordat compliance, communicatie en issuemanagement worden gestroomlijnd. 

"We zijn enthousiast over deze nieuwe integratie met Autodesk Construction Cloud, die een langgekoesterde wens van onze klanten vervult. Gezamenlijke klanten hebben nu de mogelijkheid om hun modellen te controleren op BIM-standaarden en -vereisten, ongeacht het Autodesk Construction Cloud-account waar ze mee werken. Dit garandeert de kwaliteit van de BIM-modellen zonder dat er van platform gewisseld hoeft te worden." 

James Cook, directeur - industry & technology partnerships bij Autodesk Construction Solutions, benadrukt het belang van een gecentraliseerd informatiecentrum. "Het integreren van 3D-modellen in Autodesk Construction Cloud met Pillr verbetert de samenwerking tussen projectteams en draagt bij aan beter bouwen voor alle belanghebbenden." 

Autodesk, Autodesk Build, Autodesk Construction Cloud en BIM 360 zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Autodesk, Inc., in de VS en/of andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.

Meer weten? 
Bekijk hier de video.